Babagan Kita

Yangzhou qiangjin produk olahraga Co, ltd. didegaké ing 1992, dumunung ing kutha sajarah lan budaya Jiangdu sisih wétan Yangzhou, cedhak dalan Beijing-Shanghai lan bandara Jiangsu Central. Perusahaan kasebut minangka barang keamanan olahraga, raket badminton, desain raket tenis, pangembangan, manufaktur, layanan minangka salah sawijining perusahaan modern. Saiki kalebu area 18,000 meter persegi, area konstruksi 9000 meter persegi, wis maju peralatan produksi lan tes 300 set. Luwih saka karyawan 300, kalebu 20 desainer, teknisi, luwih saka 30 wong, 10 wong duwe judhul profesional senior. Perusahaan ngliwati sertifikasi manajemen kualitas ISO9001 ing taun 2004, produk kabeh ngliwati departemen pengawasan kualitas, dianugerahi merek terkenal Jiangsu, tandha perdagangan terkenal Yangzhou lan sapanunggalane.

Gear pelindung fitness

Ing proses kabugaran, gampang kita nyebabake ketegangan otot lan galur tendon amarga overexertion. Nalika ketegangan otot lan galur tendon, kita bakal ngrasa ...

SOKONGAN & NGANTONG

BANJUR SOSIAL KITA

  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05